Reparații laptop în sector 3, zona Dristor. Instalare Windows

Bună ziua,

Înțeleg că efectuați reparații laptop la domiciliu în sector 3, zona Dristor. Problema mea poate fi, cred, de la Windows.

Am descarcăt în această dimineață un așa-zis activator pentru Microsoft Office. De atunci îmi sunt deschise o mulțime de ferestre, instaluri de programe și, când accesez Chrome, o multitudine de pagini web.

Nu mai regăsesc în Task Manager aplicația descărcată, astfel încât să o pot închide. De asemenea, chiar dacă întru în Uninstall Programs, nu identific vreo aplicație ciudată în afara celor ce se intalalează continuu acum.

Consider că harddisk-ul nu este afectat, iar o instalare de Windows ar remedia problema. Cum putem programa o intervenție la domiciliul meu din sector 3 pentru acest lucru?

Întrebare adresată de Andrei A.

Bună ziua, Andrei!

Îți mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. Harddisk-ul nu se defectează de la operațiuni de acest gen, astfel că o instalare a sistemului de operare poate, într-adevăr, remedia problema. Putem veni la domiciliul tău chiar și mâine dimineață. Pentru stabilirea întâlnirii, sunăm noi în scurt timp la numărul de telefon furnizat prin intermediul formularului de contact.

Îți mulțumim. Ținem legătura,

NS Computer.

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

internetul nu funcționează

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *