Reparații laptop zona Eroii Revoluției. Laptopul nu pornește

Vă contactez privitor la o defecțiune tehnică. Laptopul nu pornește. Până ieri, totul a funcționat corespunzător. A fost deschis aproximativ 10 ore.

Fără să instalez vreun program sau să fac vreo actualizare, dimineață când am pornit laptopul am constatat că acesta nu afișează nimic după ce ajunge la logoul Windows-ului. Practic atunci când acționez butonul power afișează un scris, dar după ce apare logoul Windows-ului rămâne ecran negru.

Prezintă probabil interes pentru dumneavoastră faptul că atunci când intru in safe mode funcționează, ceea ce înseamnă că problema poate fi de la placa video sau de la sistemul de operare (posibil vreun driver ceva).

Am dezinstalat driverul de la placa video din safe mode și a pornit Windows-ul. După ce am instalat mai multe versiuni de driver de pe site-ul oficial, tot nu funcționează – rămâne negru după logo.

Mă interesează să vină un tehnician din partea dumneavoastră la domiciliul meu din sector 4, zona Eroii Revoluției. Vreau să aflu dacă problema este de la driverul sistemului de operare sau de la placa video.

Întrebare adresată de Marinescu M.

Bună ziua, domnule Marinescu! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

Din cele expuse, problema poate fi de la sistemul de operare Windows sau de la placa video. Putem veni cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din sector 4 pentru identificarea și remedierea defecțiunii. Pentru stabilirea unei întâlniri sunați, când aveți disponibilitatea, la numărul de telefon afișat pe website.

O seară frumoasă!

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

internetul nu funcționează

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *