Schimbati tastatura laptop la domiciliu? Comand eu sau Dvs. tastatura?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Adrian S.

Buna ziua! Am un laptop Asus X550CC-XX086D pe care am scapat un pahar mic cu apa pe tastatura. Am inchis laptop-ul imediat ca sa nu mi se arda, dar dupa o zi, cand l-am pornit, nu mai functiona tastatura, in rest, totul perfect. Mi-am dat seama ca este de la tastatura pentru ca am conectat tastatura baiatului prin USB si functiona perfect. Vreau sa veniti la mine acasa sa rezolvati problema cand puteti. Comand eu tastatura pentru laptop sau va spun dumneavoastra modelul si o comandati. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra sa rezolvam problema pentru ca nu pot sta fara tastatura si nu-mi place sa functionez cu o alta tastatura mare prin usb.

Buna ziua!

Cel mai probabil, daca nu ati fi oprit laptop-ul imediat dupa ce ati varsat paharul cu apa, subiectul acestei discutii nu mai era tastatura, ci laptop-ul propriu-zis. Tastatura o putem comanda noi pentru Dvs. pentru ca stim unde gasim cel mai bun pret si unde este cel mai scurt termen de livrare. Pentru asta va vom contacta telefonic in cursul acestei zile pentru mai multe informatii. Dupa ce primiti tastatura, sunati-ne si venim la dumneavoastra sa o montam.

O zi frumoasa si ramane sa ne auzim in scurt timp!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .