Se aude un zgomot ciudat cand pornesc calculatorul

Virusi Windows | Curatare sistem de operare windows | Reparatii calculatoare si laptopuri Bucuresti

Intrebare adresata de catre: Ramzy 

Salut, baieti! 

Cand pornesc calculatorul, se aude un zgomot ciudat, un barait, dar care nu deranjeaza cu nimic la buna functionare a unitatii.

De la ce poate fi? Am incercat sa-l curat, nu are praf in interior, am scos cooler-ul de la procesor, la fel. Nu-mi dau seama de la ce este.

Raspuns:

Salut, Ramzy 🙂

In mod sigur problema este de la unul dintre ventilatorele din unitatea ta centrala. De regula, acest zgomot se aude de la sursa de alimentare a calculatorului. Verifica si aceasta sursa. Ea are un ventilator in ea care, in timp, se deregleaza si scoate un zgomot ciudat. Ventilatorul se atinge de tabla de protectie a sursei. Bineinteles ca poate fi si de la alt ventilator, cel de la procesor sau unul atasat carcasei calculatorului. Verifica cu atentie ce ventilatoare ai si uita-te la ele daca totul este in regula. Problema se poate rezolva fie curatand ventilatorul de praf, fie schimbandu-l.

In situatia in care intampini dificultati, noi te ajutam cu multa placere. Contacteaza-ne la numarul de telefon afisat pe website cand consideri necesar.

Sa ai o zi frumoasa! 🙂

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau. si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare si laptopuri Bucuresti

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

Suna ACUM si spune problema, indiferent de ora:

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .