Se poate sa fie de la Windows? Imi apar erori pe ecran laptop

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Cristi Mc.

Buna ziua,

Pornesc laptop-ul si imi apar erori pe ecranul de start (desktop). Imi scrie lipsa fisiere .dll. In rest, sistemul de operare functioneaza perfect. Ma deranjeaza ca atunci cand rulez unele programe si lucrez in ele, chiar inainte sa salvez ceea ce am lucrat imi apare eroarea si mi se inchide programul. Locuiesc in sector 3. Adresa am precizat-o in formularul de contact pe care l-am completat de pe pagina contact a site-ului dumneavoastra. Va puteti deplasa la domiciliu sa vedeti care este problema si sa o rezolvati? Sunt putin grabit pentru ca trebuie sa predau o lucrare peste doua zile. Astept raspunsul dumneavoastra, fie pe adresa de mail, fie la telefon. O zi frumoasa sa aveti!

Raspuns:

Buna ziua! Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre! Principala noastra specializare este reparatii calculatoare si laptop -uri la domiciliul clientului. Din cele relatate de Dvs. mai sus, reiese ca probleme este de la sistemul de operare sau de la program. Fisierele dll sunt localizate fie in folderele Windows-ului, fie in folderele programului, cum sunt, spre exemplu, cele de la Microsoft Office.

Nu este nimic grav. Venim astazi si rezolvam problema. Va vom contacta la numarul de telefon pe care l-ati completat in formularul de pe pagina contact si stabilim o intalnire.

O zi frumoasa si succes in ceea ce faceti!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente.