Reparații calculatoare sector 4. Service laptop sector 4

Ai ajuns aici, în mod sigur, pentru că ești interesat de reparații calculatoare ori reparații laptop sau, de ce nu, instalare Windows sau configurare router în service ori la chiar la domiciliul tău.

Înainte de a continua căutarea, vrem să-ți spunem că ai ajuns, cu intenție ori fără, în locul potrivit, pentru că noi:

 • Efectuăm reparații calculatoare și reparații laptop atât în service, cât și la domiciliu;
 • Reparațiile de desfășoară în cele mai bune condiții și la cel mai bun preț;
 • Suntem certificați în domeniul IT, atât pe partea hardware, cât și pe partea software și avem experiență suficientă încât să facem față oricărei defecțiuni de natură tehnică ori software;
 • Pe lângă cunoștințele în domeniul informatic, care se prezumă în rândul celor specializați în această nișă, noi acordăm atenție sporită activității prestate, comunicării cu tine și relației de asistență pe viitor.

Bucură-te acum de toate aceste servicii, chiar la domiciliul tău din sector 4. Sună acum la numărul de telefon afișat pe website, spune problema calculatorului ori laptopului tău și stabilim o întâlnire!

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în sector 4 și la orice oră.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

CALITATE LA CEL MAI BUN PREȚ!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

2 Comments

 1. buna ziua,
  vreau sa cumpar un Thrustmaster T.16000M FLIGHT PACK cu joystick , maneta si pedale pentru laptopul meu assus cu windows 10. in afara de acest pachet ce implica punerea lui in functiune.

 2. Buna ziua!
  Am un computer in stare de functionare normala, la care am conexat un Microscop digital portabil, made in China. Am deschis programul ” Amcap ” pe computer. Am ales dispozitivul GENERAL-UVC, dupa care am selectat optiunea previzualizare, conform instructiunilor din manual. Pe ecranul calculatorului a aparut imaginea transmisa de micoscop. Am selectat fotgrafiere, dar a aparut un text care spunea ca timpul a expirat. Dupa cateva incercari am dat click, din greseala, pe dispozitivul LifeCam VX-2000. Dupa aceasta a disparut de pe tasta Devices optiunea GENERAL UVC. N-am putut sa readuc optiunea GENERL-UVC.
  Nu stiu daca se poate remedia. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *