Service calculatoare bucuresti sector 3?

          Reparatii calculatoare la domiciliu sector 3

          Intrebare adresata de Mihaela H.

Buna ziua domnilor,

O problema care sper sa va suscite interesul: Am un calculator, ce-i drept mai vechi – din anul 2007 –, care se inchide singur dupa aproximativ o ora de utilizare. Aceasta este cea dintai problema. Pana sa-si opreasca alimentarea, sistemul de operare functioneaza foarte greu – multe erori. Cand incerc sa navighez pe Internet, fiecare pagina se incarca foarte greu. Uneori imi spune chiar ca nu se poate incarca deloc – pagina –. Anti-virus am, dar, cel mai probabil, nu este functional. Imi arata semnul exclamarii pe iconita AVG-ului. Fie a expirat licenta, fie nu i-am dat update. Va las pe voi sa constatati. Un alt aspect pe care tin sa vi-l precizez este faptul ca in urma opririi alimentarii dupa aproximativ o ora, dupa ce-l repornesc, se opreste singur dupa aproximativ 10-20 de minute si nu o ora cum era la inceput. Efectuati reparatii calculatoare la domiciliu in sector 3? Cand putem stabili o intalnire?

Raspuns:

Buna ziua doamna Mihaela,

Problemele calculatorului Dvs. le putem rezolva cu usurinta. Regasim, pe de o parte, o problema la cooler-ul procesorului, acesta fiind motivul pentru care se inchide fara sa-i fi dat o comanda in acest sens dupa o perioada de timp si, pe de alta parte, la sistemul de operare. Faptul ca in sistemul de operare apar erori, programele nu se deschid ori apar erori in timpul utilizarii acestora, paginile de internet se incarca greu, uneori deloc, inseamna ca Windows-ul nu a fost reinstalat, cel mai probabil, de mult timp. In ceea ce priveste antivirus-ul, intr-adevar, fie a expirat licenta, fie nu i-ati dat actualiza la baza de date (update).

Specializarea noastra este reparatii calculatoare si laptop -uri oriunde in Bucuresti, deplasarea fiind gratuita. Va ajutam cu multa placere! Va vom contacta in cursul acestei zile pentru a discuta pe larg si, eventual, pentru a stabili o intalnire in vederea efectuarii reparatiei la computer-ul dumneavoastra.

Va dorim o zi excelenta!

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , , .