Service calculatoare în sector 3? Laptopul nu pornește

Service calculatoare în sector 3? Laptopul nu pornește, ecranul rămânând negru după acționazarea butornului power. Ma interesează să vină cineva la domiciliul meu din zona Titan, sector 3, pentru a vedea, în prima fază, despre ce este vorba. Modelul laptopului este UX31A de la ASUS.

Toate acestea s-au întâmpla după ce am ținut laptopul deschis o noapte întreagă, timp în care am lucrat la un proiect. Totul a funcționat perfect, însă a doua zi dimineață nu a mai pornit, în sensul că nu mai afișa nimic pe ecran. A încercat un coleg de serviciu să îi scoată bateria și să îi schimbe încărcătorul, cu gândul că remediază problema, însă nimic.

Îmi este teamă să nu se fi întâmplat ceva cu informațiile din laptop. Vă rog ca atunci când veniți, prioritatea să fie conservarea informațiilor. Mai putin mă interesează remedierea defecțiunii, având buget pentru un laptop nou. Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră si sper să aveți disponibil cât mai curând pentru o programare la domiciliu în sector 3.

Întrebare adresată de Mihaela U.

Bună seara, doamnă Mihaela! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre!

Privitor la problema expusă, defecțiunea pare a fi, din cele descrise, de tip hardware. Avem disponibilitatea de a veni la domiciliul dumneavoastră inclusiv în cursul zilei de mâine. În vederea stabilirii unei întâlniri, sunați la numărul de telefon afișat pe website.

În ceea ce privește integritatea informațiilor, vă asigurăm că prioritatea va fi conservarea acestora.

Vă dorim o seară frumoasă în continuare,

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Service calculatoare în sector 3? Laptopul nu pornește

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , .

2 Comments

  1. buna ziua. avem si noi o problema la laptop, in sensul ca porneste, insa nu afiseaza nimic.
    ma intereseaza daca puteti veni la sediul societatii noastre din sector 3, zona unirii, pentru a face verificarile necesare si a vedea in ce masura poate fi remediata defectiunea.
    programul nostru este de luni pana vineri intre orele 09.00 – 18.00, iar adresa o aveti atasata.
    asteptam raspunsul dumneavoastra fie pe e-mail, fie la numarul de telefon transmis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *