Service IT Dristor. Cum programez o intervenție la domiciliu?

Bună seara! Service IT Dristor? Locuiesc în zona Dristor – Piața Râmnicu Sărat. Mă interesează să programez o întâlnire cu unul dintre specialiștii dumneavoastră pentru reparația unui laptop.

Până ieri totul a funcționat perfect. În această dimineață sistemul de operare Windows s-a actualizat – update-uri din partea lor -, iar după repornire laptopul s-a blocat la imaginea unde trebuia să introduc parola.

Am dat nenumărate restarturi. Am încercat să apas F8 și ce am mai citit pe internet, însă nicio speranță de remediere. Un vecin mi-a spus că unul dintre colegii dvs. a venit la o intervenție pentru reparația unui laptop. V-am căutat și vă solicit alași mod de ajutor, respectiv să vină cineva la domicilul meu pentru a vedea despre ce este vorba și a remedia problema.

Aștept un răspuns. Mulțumesc mult.

Întrebare adresată de Ioan G.

Bună seara, domnule Ioan! Vă mulțumim pentru interesul manifestat serviciilor noastre de reparații laptop și calculatoare la domiciliu.

Vă ajutăm cu plăcere în identificarea și remedierea defecțiunii. Cel mai probabil, este doar o chestiune de natură software. Ceea ce ne interesează, însă, sunt informațiile existente pe laptop. Rămâne să verificăm în ce măsură pot fi salvate când ajungem la locația indicată din zona Dristor.

Pentru stabilirea unei întâlniri, avem rugămintea să sunați la numărul de telefon afișat pe websie.

O seara frumoasă!

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Service IT Dristor. Cum programez o intervenție la domiciliu?

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *