Service laptop la domiciliu în sector 3, zona Unirii?

Service laptop la domiciliu în sector 3, zona Unirii? Este vorba despre un calculator care nu mai pornește. Am avut în această dimineață o pană de curent și după ce a revenit curentul, calculatorul nu a mai pornit. Am sunat la mai multe service-uri, dar nu a vrut nimeni să vină ori m-au programat cam peste vreo două săptămâni. Bănuiesc că este ceva de la sursa de alimentare ori placa de bază, dar vreau să vină cineva la domiciliul meu să verifice exact despre ce este vorba și plătesc să se rezolve problema. M-aș bucura dacă se poate să vină cineva mâine, de preferat dimineață. Cum putem stabili o întâlnire?

Întrebare adresată de Dumitriu A.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Dumitriu! Vă mulțumim, înainte de toate, pentru interesul acordat serviciilor noastre! Vă ajutăm cu multă plăcere în identificarea și remedierea problemei la calculatorul dumneavoastră. În principiu, cauza problemei este sursa de alimentare. În cazuri excepționale, poate fi și placa de bază. Rămâne, totuși, să vedem toate aceste lucruri la domiciliul dumneavoastră din sector 3, zona Unirii. Vă vom contacta telefonic în cursul acestei zile pe numărul de telefon comunicat și stabilim o întâlnire pentru mâine dimineață.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

service laptop la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *