Service laptop Orășelul Copiilor. Instalare Windows 10 pe laptop nou

Bună seara. Service laptop Orășelul Copiilor? Caut un service în zona Constantin Brâncoveanu – Orășelul Copiilor. Am achiziționat în cursul acestei zile un laptop nou de la pcgarage și mă interesează să instalez Windows 10 pe 64 bit.

Adițional serviciului de instalare Windows, mă interesează Microsoft Office și toate programele utilitare pentru o bună funcționare a calculatorului. În plus față de acestea, vă rog să aduceți și un antivirus ce face față cu succes și ultimilor viruși apăruți.

Menționez că am cumpărat astăzi licență pentru Windows și pentru Office. Cum să procedăm pentru stabilirea unei întâlniri la domiciliul meu din sector 4? Aveți disponibilitatea de a veni în ziua de marți dimineață?

Întrebare adresată de Luiza M.

Bună seara, doamna Luiza! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru instalarea Windows-ului 10 pe 64 bit. După instalarea noului sistem de operare, operațiunea de instalare a programelor utilitare este gratuită.

Pentru stabilirea unei întâlniri cu unul dintre tehnicienii noștri, sunați când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website. Există posibilitatea să venim inclusiv marți dimineață.

O seară frumoasă!

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Service laptop Orășelul Copiilor

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

One Comment

  1. Locuiesc in sector 3, zona Balta Alba – Titan. Ma intereseaza daca puteti veni la domiciliu pentru constatarea unei defectiuni la un laptop Lenovo.
    Nu mai porneste. Am informatii foarte importante pe el si trebuie sa lucrez in cel mai scurt timp, motiv pentru care apelez la bunavointa dumneavoastra sa trimiteti un tehnician in cursul acestei zile.
    Cum putem stabili o intalnire? Numele meu este Tiberiu Lovin iar numarul de telefon si adresa de e-mail le aveti completate in formular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *