Servicii calculatoare la domiciliu, str. Liviu Rebreanu, sector 3

1. Am un desktop cumpărat în urmă cu 10 ani și doresc sa vă intreb dacă se poate sa-i mai adaugați memorii RAM, VIDEO, CACHE și aș dori să-i pun un webcam, dar nu știu care din cele existente azi sunt compatibile cu el.
Are instalat Windows XP. Credeti că se poate și că are rost să-l treceți pe Windows 8?
2. De curând am luat un laptop Lenovo B50-80 fără sistem de operare. Se poate să-mi instalați Windows 8, Office etc. ?
3. Iarna trecută am luat un smart tv Samsung UE32J5200 și de curând am luat un router wireless D-Link DIR-809. Vă rog să-mi spuneți dacă se poate să mă ajutați cu instalarea (cabluri, mufe, setări etc). Am internet de la RCS-RDS. Aștept răspuns ca să stabilim o întâlnire. Locuiesc pe str. Liviu Rebreanu nr.7, sector 3.

Întrebare adresată de Costel Dinu.

Răspuns:

Bună seara, domnule Dinu! Specializarea noastră este reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu, precum și instalare router și alte servicii de rețelistică. Vă ajutăm cu multă plăcere în instalarea sistemului de operare Windows 8 și a routerului wireless TP-LINK la domiciliul dumneavoastră din str. Liviu Rebreanu.
În ce privește îmbunătățirea calculatorului, prin adăugarea de memorie RAM s.a.m.d, considerăm că nu se justifică aceste modificări ale sistemului, dat fiind prețul redus al unui calculator second-hand ori chiar nou.
Vă vom contacta telefonic pe numărul furnizat prin intermediul formularului de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

Vă dorim o seară excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

servicii calculatoare la domiciliu

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *