Servicii de reparații computer în București?

Efectuați reparații computer în București? Am un calculator căruia nu îi pornește placa video. Pe larg, vechea placă s-a defectat – Nvidia GTX560, ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5. Am fost ieri la eMag și am achiziționat o nouă placă, puțin mai slabă din punct de vedere al performanțelor, bugetul fiind limitat de această dată. Am montat placa video și acum calculatorul nu mai redă nicio imagine pe ecran. Fără linii, puncte, semne – fără semnal. Am scos placa crezând că nu a fost montată corespunzător și am repetat procedeul. La fel.

Care ar putea fi problema și în ce condiții puteți veni la domiciliul meu din sector 3 pentru a vedea despre ce este vorba și a remedia problema?

Întrebare adresată de Adrian M.

Răspuns:

Bună ziua, domnule Adrian! Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră din sector 3 pentru constatarea și remedierea problemei.

Există, în principiu, trei posibilități: Fie odată cu placa video să se fi defectat și placa de bază, fie placa video este defectă ori montată necorespunzător.

Rămâne însă să verificăm aceste lucruri la domiciliul dumneavoastră. În vederea stabilirii unei întâlniri, vă rugăm să sunați, când aveți posibilitatea, la numărul de telefon afișat pe website.

Vă dorim o zi excelentă!

Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

reparații computer

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *