Servicii it la domiciliu in sector 3?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Reparatii calculatoare in sector 3?

Intrebare adresata de Andreescu H.

Buna ziua! Am gasit website-ul dvs intr-un articol publicat pe internet. Am o problema cu un calculator, cumparat de putin timp de la Auchan Titan. Calculatorul cred ca nu mai are garantie pentru ca a desfacut fiul meu unitatea centrala. In fine, calculatorul se manifesta in felul urmator:

Pornesc de la buton unitatea centrala, monitorul, imi afiseaza imaginea de BIOS, putin text, apare logo-ul de BIOS si calculatorul se blocheaza. Desi se blocheaza cu imaginea-logo de la Windows. Ce e de facut? Va puteti deplasa pentru reparatia calculatorului in sector 3, zona LIDL Titan? Va pot oferi mai  multe informatii la telefon. Mersi o zi frumoasa!

Raspuns:

Buna ziua!

Va multumim inainte de toate pentru intentia de a colabora! Problema dumneavoastra pare sa fie, din ce ne-ati relatat, chiar de la sistemul de operare. Daca asa este, va puteti considera norocos pentru ca se rezolva cu multa usurinta! Ne putem deplasa in orice zona din Bucuresti, gratuit. Va vom contacta in scurt timp la numarul de telefon pe care l-ati completat in formularul de pe pagina contact a website-ului. Stabilim la telefon ora intalnirii. Va dorim o zi frumoasa si ramane sa ne vedem, cel mai probabil, in cursul acestei zile.

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

 

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , .