Spatiu insuficient pe hard-disk laptop. Reparatii laptop la domiciliu?

          Reparatii calculatoare la domiciliu Bucuresti

          Intrebare adresata de Flavia S.

Buna,

Laptop-ul meu: HP Compaq CQ58 – d01SQ.

Problema mea: Am ramas cu doar 5 GB disponibili pe hard disk si nu stiu ce sa fac pentru ca nu vreau sa sterg nimic! As vrea sa-mi cumpar un hard disk extern, dar momentan nu-mi permit. Inregistrarile video de pe aparatul foto ocupa foarte mult. Ma gandeam sa convertesc fisierele video avi. sub o alta extensie (flv., de exemplu), pentru ca ocupa mai putin si-mi comprima mult dimensiunea fisierului. Dar imi ia foarte mult timp sa le convertesc. Crezi ca ar putea sa afecteze intr-un fel Windows-ul faptul ca am memoria plina pe hard disk? Risc sa pierd din documente?

Raspuns:

Buna, Flavia!

Problema a fost intens discutata pe forumurile din domeniu. Pentru o buna functionare a sistemului de operare – Windows in cazul tau -, trebuie sa ai minim 15-20 de GB disponibili in C. In partitia D a laptop-ului, in principiu, nu conteaza. Trebuie, insa, sa ai macar 5 Gb pentru a nu intampina nicio problema. In ceea ce priveste riscul de a pierde vreun fisier din laptop, nu exista. Atat timp cat nu nu-l stergi, nu se va pierde, intrucat fisierele nu se suprascriu decat cu acordat tau expres.

Specializarea noastra, dupa cum stii, este reparatii laptop si calculatoare la domiciliu si venim cu multa placere la tine. Insa, singura in masura sa rezolve problema esti tu. Trebuie sa faci curatenie in laptop. Daca consideri ca toate fisierele sunt importante, achizitioneaza un hard-disk extern si muta video-urile acolo. Fisirele de tip video, daca sunt filmate full HD, ocupa mult spatiu. Umbla in setarile aparatului de fotografiat si, daca vrei, modifica-le. Seteaza o calitate a video-ului putin inferioara celei existente pentru o dimensiune redusa a clip-urilor.

Iti dorim o zi excelenta si, daca consideri necesar a apela la servicii de reparatii laptop la domiciliu, contacteza-ne pentru a stabili o intalnire. 🙂

Echipa,

RCBucuresti

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , .