Țin laptop-ul deschis non-stop. Este o problemă?

Virusi Windows | Curatare sistem de operare windows | Reparatii calculatoare si laptopuri Bucuresti

Intrebare adresata de: Cristian Airinei.

Salut,
Țin laptop-ul deschis aproape non-stop.
M-aș obișnuit să-l las așa. Uneori chiar fara sa ruleze niciun program. In principal, NU joc jocuri, NU rulez programe sofisticate sau orice altceva care sa consume resurse. Doar ascult muzică, stau pe facebook si citesc. Poate sa afecteze in vreun fel buna funcționare a laptop-ului meu faptul ca il țin deschis aproape toată ziua?

Răspuns:
Salut,
Laptop-ul nu este proiectat sa fie ținut pornit non-stop. Ca orice laptop, mai are nevoie de pauze. Pauze in care sa stea închis. La fel de important este sa il intretineti, in sensul ca la fiecare 6-8 luni sa veniti cu el sa curățat, uneori chiar schimbat pasta termoconductoare.
Sunt laptop-uri, cum bine știm, care rezista mult timp pornite. Depinde de fiecare laptop.
Recomandarea noastră  este sa il lasati macar 3-4 ore pe zi închis.
In situația in care aveți nevoie de ajutorul nostru, fie pentru curatare, întreținere sau inslatare windows in București, va ajutam cu multa placere. Contactati-ne la numărul de telefon afișat pe website când considerati necesar.

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau. si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare si laptopuri Bucuresti

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente.