Va deplasati in sector 4 Bucuresti? Am problema cu un laptop

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Adrian S.

Buna seara,

Am un laptop Dell Latitude E5440, i5, 4GB ram, HDD 320, pe care ruleaza Windows 7 Ultimate x64bit. Problema mea este urmatoarea: A venit un vecin care mi-a instalat Windows-ul si dupa ce a plecat am constatat ca nu mi se mai aprind ledurile la tastatura. Inainte sa reinstaleze Windows-ul imi functiona greu, dar toate luminile tastaturii mi se aprindeau de fiecare data cand apasam pe vreo tasta si pana cand incetam sa mai tastez, deci in mod automat.

Care sa fie problema? Puteti veni dumneavoastra astazi sa imi rezolvati problema in sector 4, str. […] pana in ora 21?

Raspuns:

Buna seara!

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. In ceea ce priveste problema Dvs., din cele relatate, suntem de parere ca este datorita lipsei driverului. Ne putem deplasa noi la Dvs. sau va putem ajuta gratuit prin telefon sa rezolvati problema.

Intrati pe site-ul oficial Dell la sectiunea support. Apasati AICI pentru a fi redirectionat pe site-ul Dell la sectiunea support, de unde descarcati driverul pentru modelul Dvs. de  laptop.

Dupa ce ati accesat link-ul de mai sus, tastati modelul E5440 si bifati Windows 7 x64 bit. Acolo veti gasi driverul de care aveti nevoie.

In situatia in care nu va descurcati si considerati necesar, ne putem deplasa la domiciliul dumneavoastra si va rezolvam problema, chiar si in cursul acestei zile. Asteptam telefonul Dvs. sa ne spuneti daca v-ati descurcat sau nu.

O seara frumoasa!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .