Va deplasati pentru o reparatie la calculator in zona Titan?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Andra M.

Buna ziua!

Am un calculator care ma deranjeaza prin greoaia procesare a comenzilor. De fiecare data cand il pornesc trebuie sa astept cel putin 7-8 minute pana cand sa pot lucra pe el. 3-4 astept pana raspunde la o comanda, spre exemplu cand deschid Microsoft Office. Nu inteleg care este motivul pentru care se intampla acest lucru pentru ca are configuratie acceptabila. 2Gb ram ddr 3 si procesor core2duo. Am cumparat calculatorul acum cateva luni de pe evomag. Cand puteti veni la mine sa rezolvati problema si de la ce poate fi?

Raspuns:

Buna ziua! Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. In principiu, problema pare sa fie de la sistemul Dvs. de operare, care s-a defectat. Nu este nimic grav. Acesta poate fi instalat cu usurinta. Intr-adevar, la configuratie pe care o aveti ar fi trebuit sa raspunda intr-un timp mult mai scurt la comenzi. In ceea ce priveste intrebarea Dvs. cu privire la deplasare, ne deplasam grauit oriunde in Bucuresti. Ramane sa va contactam in cursul acestei zile pe numarul de telefon precizat in formularul de pe pagina contact pe care l-ati completat si stabilim o intalnire. O zi frumoasa si ramane sa ne auzim la telefon!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , .