Veniți la domiciliul din sector 3 pentru reparația unui laptop?

Bună seara! Văd pe site-ul vostru reparații calculatoare și laptopuri la domiciliu în București. Puteți veni și la domiciliul meu din sector 3 pentru reparația unui laptop? Pornește dar nu afișează nimic. Ecranul este negru și nu se mai aude ventilatorul funcționând. Înainte pornea mai greu – stătea cu ecranul negru vreo 2 minute și apoi pornea. De asemenea, înainte mergea și ventilatorul. Acum nu mai afisează nimic și ventilatorul nu mai funcționează. Puteți să-mi spuneți cam ce ar avea, în principiu? Când ați putea veni la domiciliul meu pentru verificarea acestei probleme.

Întrebare adresată de Liliana L.

Răspuns:

Bună seara, doamna Liliana! Specializarea noastră este reparații calculatoare și reparații laptop la domiciliu, oriunde în București, îndeosebi în sector 3. Venim cu multă plăcere la domiciliul dumneavoastră pentru a verifica despre ce este vorba și a remedia problema. Ne-am fi bucurat să vă spunem încă din acest moment – în cadrul acestui mesaj – de unde provine această problemă, dar simptomul este unul general – faptul că nu afișează nimic pe ecran – și pentru a constata cu exactitate problema și a vă oferi un răspuns cert, trebuie să avem laptopul în față.

Vă vom contacta în cursul zilei de mâine pe numărul de telefon completat în formularul de contact în vederea stabilirii unei întâlniri.

O seară frumoasă!
Echipa RCBucurești

Sună ACUM la numarul de telefon 0720.785.276 pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

0720.785.276

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *