Vreau un sistem mai rapid. Windows-ul merge greu. Ce trebuie sa fac?

reparatii calculatoare la domiciliu, reparatii laptop la domiciliu, instalare windows, depanare calculatoare bucuresti

Intrebare adresata de: Vlasie M.

Buna ziua! Imi functioneaza foarte greu calculatorul. Windows-ul, pana sa se deschida, dureaza cca. 15 minute, iconitele apar greu si pana se deschide Internet Explorer pot sa scriu o carte.

Ce as putea face? Il folosesc pentru uz normal – office. Nu joc jocuri si nici nu rulez programe complexe.

In ceea ce priveste configuratia, are 2 Gb RAM DDR2, procesoar Intel Core2Duo, Hdd de 320gb SATA.

Raspuns:

Buna ziua! Configuratia Dvs. este una buna pentru uz normal. Calculatorul ar trebui, daca este configurat Windows-ul cum trebuie, sa deschida orice aproape instant.

Pentru inceput, v-am pregatit o lista de modificari pe care trebuie sa le efectuati in sistemul Dvs. de operare Windows*. De asemenea, am creat o aplicatie, pe care daca o accesati, toate setarile se modifica in mod automat. De asemenea, am creat inca o aplicatie pe care o puteti accesa in situatia in care considerati ca nu va ajuta toate aceste modificari. Mai exact, o aplicatie care modifica si o aplicatie care anuleaza toate modificarile.

*Aceste operatiuni sunt valabile doar pentru Windows 7 si Windows 8 sau 8.1.

Modificarile le-am enumerat mai jos. Am incercat sa descriu pe scurt ce inseamna fiecare comanda.

Descarcati apasand AICI arhiva, dezarhivati si accesati „Optimizari Windows”. Cand vreti sa anulati setarile, accesati „Anulare optimizari”.

Atunci cand considerati ca nu va sunt de folos ajustarile efectuate prin executarea fisierului Optimizari Windows.reg, puteti reduce sistemul la valorile initiale executand Anulare Optimizari.reg.

O a doua varianta ar fi sa reinstalati sistemul de operare. In situatia in care nu va descurcati, va ajutam cu multa placere. Analizam configuratia calculatorului si va recomandam cel mai bun sistem de operare raportat la performantele calculatorului Dvs., il instalam si il configuram. Gratuit va instalat anti-virus si toate programele utilitare necesare. Daca considerati necesar, sunati-ne la numarul de telefon 0749.989.988.

O zi excelenta!

Suna ACUM la numarul de telefon 0749.989.988 pentru orice problema cu privire la calculatorul sau laptopul tau si NOI te ajutam! Acum oriunde in Bucuresti si la orice ora.

Reparatii calculatoare, service laptop București, instalare windows

PRETURI FARA CONCURENTA!

Deplasarea la domiciliul clientului este gratuita pentru Bucuresti!

0749.989.988

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , , , , , .