Windowsul nu mai pornește. Solicitare intervenție la domiciliu în sector 3

Windowsul nu mai pornește. Am lăsat toată noaptea laptopul deschis pentru a-și da update la Windows. Când l-am pornit, dimineață, a continuat puțin cu update-urile, însă după aceea am primit o față supărată, iar laptopul a intrat într-un ciclu de restarturi.

Menționez că înainte, respectiv în zilele trecute, înainte de pornirea Windowsului primeam câteva semne de nefuncționalitate a laptopului, și anume câteva rânduri de culoare albă pe fundal negru în care scria check the sector part 1 of 20000 etc.

Am foarte multe informații de o importanță mare pentru derularea relațiilor contractuale în societatea pe care o coordonez. Vă rog mult să trimiteți pe cineva la domiciliul meu din sector 3, zona Dristor, pentru a verifica problema și a o remedia. În măsura în care aveți disponibilitatea, vă rog ca programrea întâlnirii să fie efectuată până în ora 11.00 dimineața.

Nu dețin niciun fel de CD pentru laptop. Mulțumesc și aștept răspunsul dumneavoastră!

Întrebare adresată de Dan G.

Bună ziua, domnule Dan! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Din cele expuse, defecțiunea poate fi la harddisk-ul laptopului sau doar la sistemul de operare Windows, după caz. Urmează să verificăm la domiciliul dumneavoastră aceste lucruri și vă vom comunica în ce măsură pot fi recuperate informațiile despre care ați făcut vorbire.

Avem în vedere dorința dumneavoastră de a stabili o întâlnire până în ora 11 dimineața. Pentru programarea acesteia, sunați când aveți posibilitatea la numărul de telefon afișat pe website.

O zi excelentă!

nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Windowsul nu mai pornește. Solicitare intervenție la domiciliu în sector 3

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , , , .

One Comment

  1. solicitam o interventie la domiciliu in sector 3, zona Titan – in spatele magazinului Titan.
    Problema este, probabil, la Windows.
    Sotia mea a incercam sa mareasca volumul partitiei C, iar acum cand incercam sa pornim calculatorul apare o eroare MBR is missing.
    cum putem programa o interventie la domiciliul nostru din sector 3?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *