Windowsul se încarcă greu. Efectuați reparații în sector 3, Dristor?

Vă salut, domnilor tehnicieni! Numele meu este Dumitru și apelez la serviciile voastre deoarece laptopul personal nu funcționează conform așteptărilor. Aseară a început să meargă foarte greu, poate cum nicodată nu a mai funcționat. Windowsul se încarcă greu, programele dau erori de funcționare și internetul se întrerupe.

Din analizele pe care le-am făcut, antivirusul nu este activ, iar fiecare dintre opțiunile de securitate pentru Windows sunt dezactivate.

Nu am instalat vreun program neoficial și nu am accesat site-uri ce pot dauna unei rezonabile funcționalități.

Pentru toate cele precizate, am rugămintea să veniți la domiciliul meu din sector 3, zona Dristor, pentru a vedea despre ce este vorba și a remedia problema. Există posibilitatea ca harddisk-ul să fie defect, întrucât a mai fost înlocuit în trecut.

Cum putem stabili o întâlnire și care ste disponibilitatea pentru miercuri dimineață?

Întrebare adresată de Dumitru E.

Bună ziua, domule Dumitru! Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de reparații laptop la domiciliu.

Din cele expuse, problema ar fi de la sistemul de operare Windows. Cu toate acestea, rămâne să verificăm la domiciliul dumneavoastră funcționalitatea fiecărei componente, inclusiv a harddisk-ului.

În ipoteza în care Windows-ul s-a defectat, urmează să apreciem ce sistem de operare instalăm în raport cu configurația laptopului dumneavoastră.

Cu privire la disponibilitate, putem fi la dumneavoastră miercuri dimineață. În vederea stabilirii unei întâlniri, sunați când aveți disponibilitatea la numărul de telefon afișat pe website.

Vă dorim un început de săptămână excelent!

Echipa nSolutions

 

Sună ACUM la numarul de telefon afișat pe website pentru orice problemă cu privire la calculatorul sau laptopul tău, iar NOI te ajutăm! Acum oriunde în București și-n cel mai scurt timp.

Windowsul se încarcă greu. Efectuați reparații în sector 3, Dristor?

Prețuri fără concurență!

Deplasarea la domiciliul tău este gratuită oriunde în București!

Posted in Intrebari Frecvente and tagged , , , , , , , , .

One Comment

  1. Solicit interventie in sector 3, Complet Incity. Problema este la laptopul de serviciu, in sensul ca porneste, insa la logoul windowsului se blocheaza si isi da restart.
    Am nevoie cat de repede cu putinta de asistenta dumneavoastra.
    Numarul de telefon la care pot fi contactat este 0764570868.
    O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *